Selecteer een pagina

Niet alleen doelen…ook dromen hebben deadlines nodig

Ga jij bewust met je geld om? Of geef je het weg aan de eerste de beste die jou om geld vraagt? Dit zijn vragen die ik vaak stel als iemand zegt “Ik kom er gewoon niet aan toe om te plannen. En ik moet zo veel en ik wil zo veel. Hoe dan?!” Met een deadline. Want ook dromen hebben deadlines nodig. 

Als je niet nadenkt over je financiën…wat gaat eruit, waar spaar je voor etc…dan kan het zomaar zijn dat je aan het einde van de maand voor verrassingen komt te staan. En dan heb ik het over de niet leuke soort verrassingen. Dus wat doe je om die te voorkomen? Je doet aan financiële planning. Je spaart voor de dingen die je moet hebben. Of wilt hebben. Je droomvakantie, een nieuwe garderobe of die gave auto. 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Evernote
  • Print

Planning is eigenlijk niet meer dan dat: sparen voor wat je moet doen en waar je van droomt te doen. Een boek schrijven, leren koken, meer real life contact met je vrienden, you name it. Het is niet meer dan een tool die je helpt bewust met je tijd om te gaan. Net zo bewust als dat je met je zuurverdiende geld omgaat. Ik kan het niet simpeler maken dan dat.

Als je jezelf de tijd niet gunt om over je dromen na te denken, ze uit te spreken of op te schrijven…hoe kom je je dromen dan in real life tegen?

Misschien helpt dit jou de next step te zetten of is het een duwtje in de rug als je denkt ‘ik zou eigenlijk moeten plannen maar ik kom er niet aan toe‘.

Inspiratie

Meld je aan voor inspiratie & sweet reminders

Je bent succesvol ingeschreven.

Pin It on Pinterest