Selecteer een pagina

Hey hallo,

Ik ben Angelique. Solo-ondernemer, multipotentialite en ik leef helemaal op als ik voor klanten op zoek mag naar rust in chaos.

En dit is mijn blog. Een online bron waar het voornamelijk gaat over breinwerk, simpele manieren om je hersenen weer lekker voor je te laten werken. Voor als jij rust in chaos kunt gebruiken. Rust in je hoofd, je agenda, je dag.

Sinds 2005 ben ik solo-ondernemer. Wat ik doe, is ontstaan vanuit een enthousiasme voor alles wat te maken heeft met planning en productiviteit. Er zijn zoveel terreinen op te noemen waar je met planning heel veel positieve dingen kunt bereiken.

Ik geloof dat een opgeruimd hoofd een positieve bijdrage levert aan hoe jij aan je doelen werkt en het succes ervan.

Planning en productiviteit heeft voor mij te maken met een opgeruimd hoofd. Het is geen mysterie. Of ingewikkeld. Het is voor iedereen weggelegd. En zo is deze website ontstaan. Doordat ik heel vaak de vraag krijg: hoe organiseer jij alles eigenlijk zelf? Het antwoord is heel simpel: door regelmatig mijn brein te legen, naar mijzelf te luisteren en vooral niet te geloven in een one size fits all aanpak. Want wat op maandag werkt, hoeft op vrijdag niet te werken. En daar gaat Een strak plan o.a. over. Ik deel graag met jou wat je kunt doen om je hoofd zo opgeruimd mogelijk te krijgen en te houden. Brein relaxed. Jij relaxed.

Angelique

Brein relaxed. Jij relaxed.

Een strak plan.

Blog                  Contact                  Instagram

© Copyright Een strak plan. Alle rechten voorbehouden

Pin It on Pinterest